SARAS NYHETSBREV

Följ Solnas politik från insidan

Prenumerera

Jag heter Sara Kukka-Salam och är kommunstyrelsens ordförande i Solna. Eller borgmästare som det ofta heter i folkmun. Tack vare det stora stöd som solnaborna visade oss socialdemokrater i valet 2022 så kunde Solna få ett efterlängtat maktskifte – efter 24 år med moderatlett styre. Idag styrs Solna av oss socialdemokrater i en koalition (Solnakoalitionen) tillsammans med Vänsterpartiet, Centerpartiet och Miljöpartiet. Nu är vi i full gång att leverera på de vallöften vi gav solnaborna under valet. Vill ni läsa om den politik vi kommer genomföra under mandatperioden? Klicka här. 

Mitt absolut främst fokus är att skapa ett Solna där alla barn, oavsett förutsättningar, klarar skolan. Vi har bland annat höjt resurserna till Solnas skolor, förskolor och resursskolor och sänkt riktmärket för antalet elever per klass från 30 till 25.

Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev så får du löpande uppdateringar om viktiga beslut som kommer påverka dig som solnabo. Du får en unik inblick i solnapolitiken och du har förstås möjlighet att direktkommunicera med mig om dina tankar och synpunkter. Jag hoppas vi hörs!

Prenumerera på Saras nyhetsbrev

facebook Twitter Email